Sentro

 • Pålitlig & Specialiserad
  Professionell Kundorienterad Hög kvalitet & Snabb Lösningsorienterad
 • Rätt person för
  rätt jobb
  Medicinsk översättning Teknisk översättning Juridisk- och kommersiell översättning Auktoriserad och certifierad översättning
 • Vi talar
  samma språk
  Organisatoriska lösningar Tillhandahållning av utrustning Professionell konferensöversättning Flera språkkombinationer
 • Öppna Er för världen
  med oss
  Översättningsminnen Översättning av Programvara Konsekvent terminologi Design- och Formatsupport
 • Vårt mål
  är din belåtenhet
  Professionell service Förhandlingsbara lösningar Behöriga översättare Projektledare som förstår er
 • Ligg ett steg före
  med oss
  Sekretess Skälig prissättning Leverans i tid Kvalitet

Sentro Översättnings & Lokaliseringstjänster

Sentro är en enhet som fungerar inom alla områden av översättningsbranschen och som har återgett professionella översättningstjänster sedan 1990. Att tillhandahålla tjänster av hög kvalitet har varit vårt mål och prioritet sedan den första dagen av vår etablering.

Vårt specialistteam bestående av lingvister och professionella med specialiteter från olika områden inom översättnings- branschen, har kompetens att uppfylla alla översättningsbehov som ert företag har.

Verksamhet på internationell nivå inom många olika områden av översättningsbranschen - såsom skriven översättning, verbal -och simultantolkning, lokalisering, globalisering, etc. - Sentro har alltid legat ett steg före sina konkurrenter med sin tekniska bakgrund och sina kundorienterade perspektiv . Det förtroende vi ingjutit i våra kunder med våra snabba och högkvalitativa tjänster hjälper oss att växa ännu mer varje dag. I och med att vi betjänat över 1000 kunder på mer än hundra språk över hela världen, är Sentro Översättnings & Lokaliseringstjänster den mest pålitliga hamnen inom översättningsbranschen.

Foton

Galleri

Kundåsikter

 • “Vi har arbetat med Sentro under flera år på engelska, arabiska och ryska. Detta företag främjar vår verksamhet med sitt professionella och lösningsorienterade synsätt. Jag skulle vilja tacka Sentro- teamet för den problemfria, i tid varande- och fullständiga service de har försett oss med under vårt businesspartnerskap. ”

  HANDE ERKAN - BOKFÖRINGSCHEF
  CFA ADVERTISEMENT AGENCY (CFA reklambyrå)
 • “Kvaliteten på översättningen har en avgörande betydelse inom E-handelsindustrin, tack till Sentro för att de tillhandahåller oss kvalitetsnivån för alla våra olika språk”

  SALİH AKKAN - BRAND MANAGER
  FOREVER
 • “Sentro bryr sig om kunderna och kvaliteten på samma gång ...”

  ARHAN VURAL - TRADE MANAGER
  MPS METAL

Referenser

Allmänna referenser Tekniska referenser Medicinska referenser Referenser för simultantolkning Juridiska och kommersiella referenser