Sentro

 • Betrouwbaar & gespecialiseerd
  Professioneel Klantgericht Hoge kwaliteit & snel Oplossingsgericht
 • De juiste persoon
  voor de taak
  Medische vertalingen Technische vertalingen Juridische en commerciële vertalingen Beëdigde en notariële vertalingen
 • Wij spreken
  dezelfde taal
  Organisatorische oplossingen Levering van apparatuur Professionele conferentievertaling Meerdere taalcombinaties
 • Open de wereld
  met ons
  Vertaalgeheugen Softwarevertaling Consistente terminologie Ontwerpondersteuning
 • Ons doel
  is uw tevredenheid
  Professionele service Oplossingsaanpak Bevoegde vertalers Projectmanagers die u begrijpen
 • Samen een stap
  voor op de rest
  Privacy Eerlijke prijzen Tijdige levering Kwaliteit

Sentro vertalingen & lokalisatiediensten

Sentro is een onderneming die zich in alle gebieden van de vertaalindustrie bevindt en professionele vertaaldiensten aanbiedt sinds 1990. Het leveren van service van hoge kwaliteit is ons doel en onze prioriteit geweest, al vanaf de dag van onze oprichting. Ons specialistenteam bestaat uit taalkundigen en professionals uit verschillende takken van de vertalingindustrie, met de vaardigheid om aan alle vertaalbehoeften van uw bedrijf te voldoen.

Wij opereren op een internationaal niveau in verschillende takken van de vertaalindustrie – geschreven vertalingen, verbale en simultane interpretatie, lokalisatie, globalisatie enz. – Sentro is zijn concurrenten altijd een stap voor geweest met zijn technologische achtergrond en klantgerichte perspectief. Het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben, vanwege de snelheid en kwaliteit van onze service, helpt ons iedere dag verder te groeien. Wij dienen meer dan een duizend klanten in meer dan honderd talen wereldwijd, Sentro vertalingen & lokalisatiediensten is de meest betrouwbare haven in de vertaalindustrie.

Foto's

Galerij

Meningen van klanten

 • “Wij werken al jaren met Sentro in het Engels, Arabisch en Russisch. Dit bedrijf ondersteunt ons bedrijf met zijn professionele en oplossingsgerichte aanpak. Ik zou het Sentro-team graag willen bedanken voor de probleemloze, tijdige en volledige service die ze ons hebben geleverd tijdens ons businesspartnership.”

  HANDE ERKAN - ACCOUNTMANAGER
  CFA ADVERTISEMENT AGENCY
 • “Vertaalkwaliteit is van het grootste belang in de e-business-industrie, bedankt Sentro, voor het leveren van die kwaliteit voor al onze verschillende talen.”

  SALİH AKKAN - BRANDMANAGER
  FOREVER
 • “Sentro geeft zowel om zijn klanten als de kwaliteit ...”

  ARHAN VURAL - TRADEMANAGER
  MPS METAL

Referenties

 Algemene referenties Technische referenties Medische referenties Referenties voor simultane interpretatie Juridische en commerciële referenties