Sentro

 • Megbízható & Szakképzett
  Profi Ügyfélorientált Kiváló minőségű & Gyors Megoldásorientált
 • A Megfelelő Személy a
  Megfelelő Állásban
  Egészségügyi Fordítás Műszaki fordítás Jogi- és Kereskedelmi Fordítás Hiteles Fordítás
 • Ugyanazt a Nyelvet
  Beszéljük
  Társasági Megoldások Felszerelés Ellátás Profi Konferencia Fordítás Többszörös Nyelvkombináció
 • Tárja fel a világot
  Velünk
  Fordítási Memoriák Szoftver fordítás Egységes Terminológia Design és Formátum Támogatás
 • A Mi
  Célünk az Ön Elégedettsége
  Profi Szolgáltatás Megoldásorientált Szakképzett Fordítók Önt Megértő Projektvezetők
 • Legyen Egy Lépéssel
  Előbb Velünk
  Adatvédelem Kedvező Árak Időbeni Átadás Minőség

Sentro Fordítási és Lokalizálási Szolgáltatások

Sentro egy olyan entitás, amely a fordítási ipar összes ágában jelen van, és amely profi fordítási szolgáltatásokat nyújt már 1990 óta. Célunk és elsőbbségünk a magas minőségű szolgáltatások nyújtása már az első naptól kezdődően.

Szakképzett csapatunk, amely nyelvészekből és a a fordítóipar több terén aktiváló különböző szakemberekből áll , készen áll cége fordítási szükségleteinek teljes kielégítésére.

Nemzetközi szinten aktiválva a fordítóipar több terén – mint például az Írott Fordítás, Konszekutív és Szinkron Tolmácsolás, Lokalizálás, Globalizálás, stb. terén – a Sentro a technológiai hátterének és ügyfélorientáltságának köszönhetően mindig egy lépéssel előbb járt versenytársainál. A bizalom amelyet ügyfeleink felé sugalmazunk a gyors és magas minőségű szolgáltatásaink által, mindennapi növekedésünket biztosítja. Több mint ezer ügyfél rendelkezésére állva és több mint száz nyelven világszerte, a Sentro Forditási & Lokalizálási Szolgáltatások a fordítóipar legmegbízhatóbb kikötője.

Képek

Galéria

Ügyfelek Véleménye

 • “Évek óta dolgozunk a Sentro-val Angol, Arab és Orosz nyelveken. Ez a cég a mi társaságunkat segíti a profi és megoldásorientáltságával. Meg szeretném köszönni a Sentro csapatának, hogy problémamentes, időbeni és teljes szolgáltatást nyújtott nekünk közreműködésünk alatt.”

  HANDE ERKAN - ACCOUNT MANAGER
  CFA ADVERTISEMENT AGENCY
 • “A fordítás minősége kulcsfontosságú az E-trade iparágban; köszönjük a Sentro-nak, hogy a szükséges minőségi szintet nyújtotta nekünk minden általunk kért nyelven.”

  SALİH AKKAN - BRAND MANAGER
  FOREVER
 • “Sentro törődik az ügyfeleivel és ugyanakkor a minőséggel is ... “

  ARHAN VURAL - TRADE MANAGER
  MPS METAL

Referenciák

Általános Referenciák Műszaki Referenciák Egészségügyi Referenciák Szinkrontolmácsolás Referenciák Jogi és Kereskedelmi Referenciák