Sentro

 • Luotettava ja erikoistunut
  Ammattimainen Asiakaslähtöinen Korkealaatuinen ja nopea Ratkaisulähtöinen
 • Oikea henkilö
  oikealle työlle
  Lääketieteelliset käännökset Tekniset käännökset Laki- ja kauppakäännökset Viralliset ja notaarin vahvistamat käännökset
 • Puhumme samaa
  kieltä kanssasi
  Yritysratkaisut Varusteiden toimitus Ammattimaiset konferenssikäännökset Monen kielen yhdistelmät
 • Avaa tiesi maailmalle
  kanssamme
  Käännösmuistit Ohjelmistokäännökset Terminologian johdonmukaisuus Tuki suunnittelulle ja muodoille
 • Tavoitteenamme
  on tyytyväisyytesi
  Ammattimainen palvelu Ratkaisun kehitys Pätevät kääntäjät Sinua ymmärtävät projektipäälliköt
 • Ole askeleen edellä
  kanssamme
  Yksityisyys Reilu hinnoittelu Toimitus ajallaan Laatu

Sentro käännös- ja lokalisointipalvelut

Sentro on käännösalan kaikilla osa-alueilla toimiva elin, joka on toimittanut ammattimaisia käännöspalveluita vuodesta 1990 alkaen. Korkealaatuisten palveluiden toimitus on ollut päämäärämme ja etusijalla oleva asia perustamispäivästämme lähtien.

Erikoistunut tiimimme, joka koostuu käännösalan monien osa-alojen kielitieteilijöistä ja ammattilaisista, on riittävän pätevä täyttämään yrityksesi kaikki käännöstarpeet.

Toimimalla kansainvälisellä tasolla monilla eri käännösalan osa-alueilla – kuten kirjallisessa ja suullisessa käännöksessä sekä simultaanityössä, lokalisoinnissa, globalisoinnissa jne. – Sentro on aina ollut kilpailijoitaan yhden askeleen edellä teknologisilla taustoillaan ja asiakaslähtöisellä näkökannallaan. Asiakkaisiimme korkealaatuisilla palveluillamme juurruttamamme luottamus auttaa meitä kasvamaan päivittäin. Yli tuhannella asiakkaallaan ja sadalla toimintakielellä ympäri maailman, Sentro käännös- ja lokalisointipalvelut on luotettavin taho käännösalalla.

Asiakkaiden mielipiteitä

 • “Olemme työskennelleet Sentron kanssa monta vuotta englanniksi, arabiaksi ja venäjäksi. Tämä organisaatio helpottaa liiketoimintaamme ratkaisulähtöisellä lähestymistavallaan. Haluan kiittää Sentron tiimiä heidän mutkattomasta, luotettavasta ja täydellisestä palvelusta, jota he ovat tarjonneet meille yhteistyömme aikana.”

  HANDE ERKAN - ASIAKASPÄÄLLIKKÖ
  CFA ADVERTISEMENT AGENCY
 • “E-kauppa-alalla käännöksen laatu on äärimmäisen tärkeää, ja Sentron avulla voimme palvella korkealaatuisesti kaikilla eri kielillämme.”

  SALİH AKKAN - TUOTEPÄÄLLIKKÖ
  FOREVER
 • “Sentro keskittyy asiakkaisiinsa ja työn laatuun samanaikaisesti...”

  ARHAN VURAL - KAUPAN JOHTAJA
  MPS METAL

Viitteet

Yleiset viitteet Tekniset viitteet Lääketieteelliset viitteet Simultaanitulkkauksen viitteet Lailliset ja kaupalliset viitteet