Sentro

 • Pålidelig og specialiseret
  Profesionel Kundeorienteret Høj kvalitet og hurtig behandlingstid Løsningsorienteret
 • Den rette person
  til jobbet
  Medicinsk oversættelse Mekanisk oversættelse Juridiske og erhvervsmæssige oversættelser Svoren og notarialt bekræftet oversættelser
 • Vi taler det
  samme sprog
  Organisatoriske løsninger Levering af udstyr Oversættelse af professionelle konferencer Sprogkombinationer
 • Lås op for hele verden
  med os
  Oversættelseshukommelser Oversættelse af software Konsistent terminologi Støtte af design og format
 • Vores formål
  er Deres tilfredshed
  Professionel service Løsningsstrategi Ansvarlige oversttelser Projektledere som fostår Dem
 • Vær et skridt foran
  med os
  Beskyttelse af private oplysninger Rimelige Priser Levering til Tiden Kvalitet

Sentro Oversættelse og Lokaliseringsservice

Sentro er en virksomhed der arbejder i alle områder af oversættelsesindustrien og har tilbudt professionel oversættelsesservice siden 1990. At levere service af høj kvalitet har været vores formål og prioritet siden vores virksomheds første dag.

Vores specialist-team består af lingvister og andre professionelle der specialiserer sig i de forskellige brancher af oversættelsesindustrien og er kompetente til at imødekomme alle Deres firmas oversætningsbehov.

Idet vi fungerer på internationalt plan i de mange brancher af oversættelsesindustrien- f.eks. skriftlig oversættelse, verbalt- eller simultanoversættelse, lokalisering, globalisering, m.m.- har Sentro altid været et skridt foran med vores teknologiske bagground og kundeorienteret perspectiv. Den tillid vi bringer vores kunder med vores hurtige og høj kvalitet service hjælper os udvide endnu mere hver dag. Da vi har mere end tusind kunder I mere end hundred sprog verden over, er Sentro Oversættelses- og Lokaliseringsservice det mest pålidelige sted inden for oversætningsindustrien.

Fotos

Galleri

Kundeudtalelser

 • “Vi har samarbejdet med Sentro med engelsk, arabisk og russisk. Dette firma fremmer vores forretning med en professionel og løsningsorienteret fremgangsmåde. Vi vil gerne takke Sentro-holdet for en problem-fri, rettidig og fuldstændiggjort service de har forsynet os med under vores forretningssamarbejde.”

  HANDE ERKAN - KONTO ADMINISTRATOR
  CFA REKLAMEBUREAU
 • “Oversættelseskvaliteten har den allerstørste betydning indenfor E-handel industrien; tak til Sentro for at give os den bedste kvalitet for alle vore forskellige sprog.”

  SALİH AKKAN - VAREMAERKE ADMINISTRATOR
  FOREVER
 • “Sentro tager sig både af kunder og kvalitet”

  ARHAN VURAL - HANDELSADMINISTRATOR
  MPS METAL

Henvisninger

Generelle henvisninger Tekniske henvisninger Medicinske henvisninger Henvisninger for simultantolkning Juridiske og erhvervsmæssige henvisninger